10 Aralık 2015 Perşembe

L koltuk ve Köşe Takımı

L koltuk, kullanım olarak Koltuk takımlarından daha kullanışlı ve daha fazla otumu ile  küçük odalarda kullanışlı olmasından dolayı son zamanlarda en çok tercih edilen "Mobilya" modeli olmuştur.


L Koltuk

Konu başlığımızda'da belirtmiş olduğumuz gibi "L Koltuk" Kullanımı ve neden bu kadar çok tercih edilmesin sebebini açıklama yapacağım. Makalenin Devamı İçin Tıklayın.

    L Koltuk Tasarım İstanbul

    L koltuk tasarımı sadece koltuk tasarımı yapmak değil evinize en uygun ve en kaliteli "L koltuk Tasarımı" yaparken sizinde beğeneceğiniz, Köşe Takımları tasarlamaktan geçiyor.

    L Koltuk Tasarımı

    Koltuk tasarımı başlı başına bir sanat sadece koltuğu tasarlamakla bitmiyor aslında "L Koltuk Tasarımı" koltuğa bir şekil verip beğeni toplamakla bitmiyor aslında, uygulamış olduğunuz tasarım, "istanbul" gibi olmalı herkez beğenecek o koltuk sadece size özel tasarım olacak, Size özel olunca rahatlık ve uyum uygulamasıda sizin rahatınız düşünülerek hesaplanacak, Rahat olmayan ama göze hoş gelen bir "Köşe Takımı"nı kimse istemez tabi ki sizde istemeyeceksiniz, Makalenin Devamı için Tıklayın.

    29 Mart 2015 Pazar

    Mobilarala Almina Koltuk Tanıtımı

    Mobilyalar seçimi yaparken Alacağınız "koltuk modelleri" ile evinize renk katacak tasarımları sizlere sunan "Almina Koltuk" özel olarak tasarlanmış yatak odaları, yemek odaları koltuk takımları ve daha birçok ürünü bulabilirsiniz. Mükemmel kalitedeki tasarımları ile evinize renk katarak sizlere mutlu eden "Mobilyalar" satışı yapmaktadır. Sizde en özel tasarımları bir tık ile hemen sahip olmak istiyorsanız kalitenin Adı Mükemmel kalitesini sizlere sunan "Almina Koltuk" farkıyla en şık tasarımlı "mobilyalar" istanbul ve Konya'da ücretsiz olarak teslim edilmektedir. Yıllardır Kalitesinden Ödün vermeden hizmet veren Almina Koltuk en son teknoloji ile ürettiği mobilya modellerine 2 yıl garanti vermektedir. Sizde kaliteli mobilya arıyorsanız Almina Koltuk bir numaralı tercihiniz olmalı ve Kaliteden şaşmamalısınız...

    "Peki Neden Almina Koltuk'u Seçmelisiniz Anlatalım"
     Ücretsiz Olarak geniş servis ağı hizmeti ve İstanbul ve Konya'da ücretsiz gönderim hizmeti Türkiye'nin parlayan yıldızıdır. Kalitesi ve şık tasarımları ile tüm herkesin gönüllerine taht kuran "Almina Koltuk" ödeme seçenekleri ile de müşterilerin beğenisini kazanmıştır. Sektörde emin adımlarla ilerleyerek büyük marka yolunda ilerleyen Almina Koltuk En yeni modelleri ile evinize renk katacak tasarımlar en yeni modeller şıklığı adresi Almina Koltuk Mağazaların'da sizleri beklemektedir. Beğendiğiniz mobilyaları online alışveriş sitesi üzerinden istadeğiniz modelleri beğenip sipariş vere bilirsiniz mobilyanın keyfini güvenle çıkarabilirsiniz. Site üzerinden sipariş verdiğiniz mobilya modelleri Türkiye’nin 81 iline ücretsiz olarak teslim edilmektedir. Sizde en üstün kaliteli mobilyalara Almina Koltuk ile sahip olmak istiyorsanız, Sizleri Mağazalarımıza Bekliyoruz. Mobilya modellerini incalemek için "TIKLAYIN"    

    11 Ocak 2015 Pazar

    Koltuk Kaplama üsküdarda

    Üsküdanda koltuk kaplama ve koltuk döşeme işlerinzde koltuk kaplama sizin yanında

    Koltuk Kaplama konusunda uzman kadro ile üsküdar'da koltuk kaplama ve koltuk döşeme işlerinizde bir telen ile ücretsiz keşif ve ücretsiz nakliye hizmeti ile evinizden çıkmanıza gerek kalmadan evinizi yenileyin.

    Koltuk Kaplama, Koltuk Takımlarınızı Eskiyen veya zamanla kullanmaktan sıkıldınız ise Doğru yerdesiniz. Eski Halin’den yeni haline çevrilmiş bir örnek olarak sizlerle paylaşmak istedim eski halinden yeni haline dönmüş olan koltuk takımı çeşitlerimiz için özel sayfamıza baka bilirsiniz.

     

    Koltuk Takımlarınızı uzman ellerde uzman bir kadro ile kaplattırın koltuk takımın’dan anlamayan o kadar çok kişi varki koltuk kaplama’nın ayrı bir sanat olduğundan bi haber koltuk takımlarınızı kaplattırmadan önce bi ön araştırma yapmadan daha önceden koltuk kaplama yağılmış modelleri görmeden kimseye iş vermeyin.

     

    Yukarda görmüş olduğunuz koltuk yüzü değişmiştir tamamen model değişmesede kısmı yerlerinde değişim olmuştur eski hali arka kısmında kapitone yoktu müşterinin isteği üzerine koltuk takımın’da arka kısmında kapitone uygunlanmıştır.

    Koltuk Kaplama işi bir sanattır ve bu koltuk kaplama işi yeni koltuk takımı kadar uğtıran hatta daha fazla estetik ve dikkat isteyen bir işitir eskimiş ve yanı eskimiş hatta kulanılamaz hala gelmiş olan bölgeri iyi görmek lazım biliyorum ki çoğu döşemeci kumaşın yüzünü dahi sökmeden direk olarak üstüne kumaş kaplayıp geçiyor bunu çoğu müşteri anlamaz kaplandımı kaplandı der geçer ama asıl dikkat edilmesi gereken olay budur koltuk takımlarınızı isterseniz size smkülmüş hali sökülmeden önceki hali fotograflayıp yollayalım herşeyden önce müşteri memnuniyeti.

     Üsküdar Koltuk Kaplama ile koltuk takımlarınızı sandalye ve döşeme adına ne varsa evinizde koltuk kaplama ile güvende